Bemutatkozunk

GÁDOR STÍLUSÉPÍTŐVállalkozásunk a

GÁDOR Építőipari Tervező és Szolgáltató Kft.

1991-ben alakult. Az első 10 évben csak építésztervezői munkákat végzett. 2000 júliusa óta építőipari generál kivitelezéssel foglalkozunk.

Alapításkor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy létrehozunk egy olyan építőipari vállalkozást, mint amit a nevünket adó építészeti fogalom is kifejez. „GÁDOR" oszlopokon nyugvó nyitott folyosó, veranda.

Célunk a nyitottság minden új feladat iránt. Erőnket az oszlopok tartóereje adta. Az eltelt évek alatt a térség kiemelkedő cégévé nőtte ki magát vállalkozásunk. Generál kivitelezési munkáink között jelentős a mezőgazdasági épületek építése, de a térség Önkormányzatainak új beruházásait és a már meglévő épületeik fenntartását nagy részben mi végezzük. Saját ingatlanfejlesztési beruházásaink is jelentősek.

Térségünkben több mint félszáz lakást építettünk. 2014 szeptemberétől győri székhellyel megnyitottuk fióktelephelyünket ahol generál kivitelezéssel és lakások átalakításával, felújításával foglalkozunk. Munkáinkat 15-18 fő saját szakemberünkkel és 50-60 egyéni vállalkozóval és társas alvállalkozóval végezzük. Vállalkozásunknál a fluktuáció nem ismert. Csapatunkat a kollégák csak a megérdemelt nyugdíjkorhatár elérésekor hagyják el.

Hitvallásunk szerint az ügyfél igényeit teljes mértékben kielégítjük. Már a tervezésnél bekapcsolódunk egy adott projektbe, így a megrendelő biztos lehet benne, hogy azt a végeredményt kapja, amit megálmodott. Fontosnak tartjuk a határidők betartását, precizitást és a minőségi anyagok használatát egészen a legapróbb részletekig, mert csak így lehet tökéletes eredményt elérni. Visszatérő ügyfeleink minket igazolnak. Megrendelőink között számos akad, aki az elmúlt 16 év alatt minden évben nagy volumenű munkával bízza meg vállalkozásunkat. Tudják, hogy a minőségre, a határidőre és a vállalási összegre vonatkozó szerződési feltételek mindig teljesülnek.